Notice: La funció wp_enqueue_script s'ha cridat de manera incorrecta. Els scripts i estils no haurien de registrar-se o posar-se a la cua fins als ganxos wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts o login_enqueue_scripts. Aquest avís s'ha llançat pel gestor thickbox. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 3.3.0.) in /var/www/html/wp-includes/functions.php on line 5833 Notice: La funció wp_enqueue_style s'ha cridat de manera incorrecta. Els scripts i estils no haurien de registrar-se o posar-se a la cua fins als ganxos wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts o login_enqueue_scripts. Aquest avís s'ha llançat pel gestor thickbox. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 3.3.0.) in /var/www/html/wp-includes/functions.php on line 5833 tallers i activitats d'animació i cinema per a escoles i instituts : elbombeto.cat

Microanimació en 16mm

A la Mostra Internacional d’Animació de Catalunya, l’Animac, hi vam portar el nostre taller de Microanimació. Van ser 4 dies fantàstics on gent de totes les edats van jugar creants i modificant pel·lícules en el format mitjà de 16mm.

Un taller de treball molt experimental en un format únic, i malauradament, en vies d’extinció! Vols veure’n alguna cosa més? Fes clik aquí!

Comments are closed.