Qui és el Bombeto?

Al Bombeto li agrada molt l’animació i el cinema perquè són uns jocs infinits dels que sempre en surten coses noves i diferents depenent de qui hi jugui. Com que no sempre la gent sap com funcionen, ni les possibilitats que tenen, està encantat d’explicar-ho allà on faci falta. Així tothom hi pot jugar!

Normalment ho explica a nens i nenes, però també li agrada explicar-ho a la gent més gran, perquè sap que a ells també els agrada jugar de tant en tant. Això sí, el Bombeto sempre explica les coses sense donar tota la informació i es guarda petits secrets. No ho fa per fer-se el misteriós, eh! Ho fa perquè a través del joc i l’experimentació es poden descobrir moltes coses i així, tot plegat, acaba sent encara més divertit.

Però el Bombeto no està sol. A dins del seu cap hi viuen dues persones. Una noia que es diu Glòria, mestra d’Educació Primària, i un noi que es diu Quim, que és animador professional d’stop-motion i formador d’animadors. A tots tres els agrada molt viatjar i mai saben ben bé on aniran a parar: potser els veuràs en una gran ciutat, o en un poblet petitó, o a la teva escola, a una fira, a un museu,…

En tot cas, sigui on sigui que ens trobem, estarem molt i molt contents de conèixe’t.