Qui és el Bombeto?

QUIM RIBALTA

Animador d’stop-motion, ha treballat en estudis com I+G (Barcelona) i l’Estudi Rodolfo Pastor (Buenos aires / Barcelona) on ha animat per a sèries de televisió, curtmetratges i peces de publicitat. Com a freelance en publicitat ha animat per a McDonald’s, Orange, Pastas Gallo, Bicentury i altres, en ocasions també com a realitzador.

Té una llarga experiència com a docent d’animació treballant com a professor i cap d’estudis a 9ZEROS Escola d’Animació de Catalunya on va dirigir i va coordinar cursos i màsters.

El 2013, junt amb Glòria Iniesta, va començar a experimentar amb diversos formats de tallers a espais com el CCCB, el Museu del Cinema de Girona o la Mostra Internacional de Cinema d’Animació ANIMAC. De resultat d’aquestes accions van decidir crear el projecte EL BOMBETO, de tallers destinats a nens i joves dels 3 als 18 anys, amb el que a dia d’avui ja n’han realitzat més de 800.

ELS COL·LABORADORS DE “EL BOMBETO”

GLÒRIA INIESTA

Co-creadora de El Bombeto i mestra de primària. Combina la tasca docent amb tasques i formacions a l’associació APSAS (Associació per a la Prevenció del Suïcidi i Atenció al Supervivent).

CARLES INIESTA

Llicenciat en direcció de fotografia a ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) és cap tècnic a l’escola d’interpretació Estudi Karloff.

LULA GÓMEZ

Artista audiovisual i animadora d’stop-motion. Co-creadora de la “Academia de Animación” i creadora de la webserie animada “Eres una caca”.

JORDI RAMONEDA

Jordi Ramoneda. Llicenciat en guió a ESCAC, ha escrit varies obres de teatre i ha treballat com a guionista a RAC1 i, actualment, a Catalunya Radio.